RÓLUNK

Rólunk

             Az MBV céget Boško Milinković alapította még 1989-ben mezőgazdasági gépek alkatrészeinek kereskedelmével foglalkozó magáncégként. Boško 1993-ban döntött úgy, hogy az alkatrészkereskedelem mellett az alkatrészgyártással is foglalkozik, ekkor szerezte be az első gépeket, és ekkor kezdte meg az alkatrészgyártást. Évről évre nőtt a gyártógépek száma, valamint a gyárunkban előállított cikkek száma is.

             2009-ben jelentek meg az első komplett mezőgazdasági gépek az MBV gyártóüzeméből, azóta a gépesített gyártás tekintetében kiemelt figyelmet fordítanak a termékminőségre, mind a gépeink használatában elért kivételes eredmények tekintetében, valamint az anyagok és a kidolgozás minőségét tekintve.hogy rendkívül tartósak és megbízhatóak legyenek.

             A cég célja, hogy a gépen szereplő MBV név egyet jelentsen a minőséggel működésben és minőségben az időtartamban, és ekként váljon felismerhetővé a piacon. Ennek érdekében vezető mérnököket vettünk fel, javítottuk a gyártási folyamatot, felhasználtuk a korábbi gépelhelyezések tapasztalatait, konzultáltunk a végfelhasználókkal, meghallgattuk javaslataikat, javaslataikat, valamint gazdálkodónkra szabott gépesítést végeztünk.

             Termékeinkkel sok elégedett vásárló beszél a minőségről nálunk és külföldön egyaránt.

KAPCSOLATBA LÉPNI

013.832.117
064.55.66.556
info@mbv.rs