O NAMA

O nama

             Preduzeće MBV osnovao je Boško Milinković davne 1989. kao privatno preduzeće za trgovinu rezervnim delovima za poljoprivrednu mehanizaciju. U 1993. godini Boško je odlučio da se pored trgovine delovima posveti i proizvodnji istih, te je tada nabavio prve mašine i počeo proizvodnju delova. Iz godine u godinu broj proizvodnih mašina se povećavao, kao i broj artikala koji se u našoj fabrici proizvodio.

             Godine 2009. iz proizvodnog pogona MBV-a izlaze i prve kompletne poljoprivredne mašine, i od tada se po pitanju proizvodnje mehanizacije izuzetna pažnja obraća na kvalitet proizvoda kako u smislu postizanja izuzetnih rezultata u korišćenju naših mašina, tako i po pitanju kvaliteta materijala i izrade, kako bi iste bile izuzetno trajne i pouzdane.

             Cilj preduzeća je da ime MBV na mašini bude sinonim za kvalitet u radu i kvalitet u trajanju i da kao takve postanu prepoznatljive na tržištu. Da bi ovo postigli, angažovali smo vodeće inžinjere, unapredili proizvodni proces, upotrebili iskustvo iz ranijih plasmana mašina, konsultovali krajnje kupce i saslušali njihove predloge i sugestije, i napravili mehanizaciju po meri našeg poljoprivrednika.

             O kvalitetu govore mnogi zadovoljni kupci naših proizvoda kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu.

KONTAKT

013.832.117
064.55.66.556
info@mbv.rs